Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident tragic în Bacău: Un șofer a murit după ce a ajuns cu mașina pe contrasens și s-a izbit de un TIR

accident

Un șofer a murit, joi după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 11A, în zona localităţii Coţofăneşti, judeţul Bacău. Potrivit polițiștilor, acesta a intrat pe comtrasens și s-a izbit de un TIR, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc joi pe DN 11A Adjud – Oneşti, la kilometrul 18. Potrivit polițiștilor, șoferul unei mașini a intrat pe contrasens, unde a lovit un TIR, posibil din cauza oboselii la volan.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 11A Adjud – Oneşti, la kilometrul 18+500 de metri, în zona localităţii Coţofăneşti, judeţul Bacău, după ce conducătorul unui autoturism a pătruns pe sensul opus, posibil pe fondul oboselii la volan, şi a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, conducătorul auto a decedat”, au transmis reprezentanții Poliției.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Conform acestora, traficul rutier în zonă este întrerupt pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi de pompieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.