Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Accidente MORTALE pe autostrăzile din Italia: un mort și zeci de răniți; traficul rutier a fost blocat pe distanțe de zeci de kilometri

twitter Stile Juve
Accident Italia

Cel puţin o persoană a murit, iar alte zeci au fost rănite după o serie de accidente în lanţ produse joi dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă, pe autostrăzi din nordul Italiei, informează site-ul cotidianului Corriere della Sera, informează Mediafax.

Citește și: Ipoteză INCENDIARĂ: serviciile secrete nord-coreene AU RĂPIT fata unui ambasador în Italia

Primele accidente au avut loc în jurul orei 9.00 (10.00, ora României) pe Autostrada A1, pe segmentul dintre Milano şi Basso Lodigiano. Cincisprezece persoane au fost rănite după cel puţin patru accidente. Nouă persoane sunt spitalizate.

Ulterior, accidente în lanţ s-au produs la intersecţia dintre autostrăzile A4 şi A22, în zona Brennero. Cel puţin o persoană a murit, iar alte 20 au fost rănite după un accident în care au fost implicate zeci de vehicule.

Accidentele s-au produs în condiţii de ceaţă densă. Din cauza accidentelor s-au format coloane pe distanţe de zeci de kilometri, iar autorităţile le-au recomandat şoferilor să evite aceste zone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.