Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aceste tancuri ard! Kremlinul scoate cartonașul roșu după ce Sunak a anunțat că trimite tancuri Challenger în Ucraina

international.sindonews.com
rishi sunak

Kremlinul are o atitudine foarte negativă în ceea ce privește intenția Marii Britanii de a trimite Ucrainei tancuri Challenger 2, a declarat la un breafing secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov. "Nu ne ascundem atitudinea. Marea Britanie, alte țări europene, Polonia ș.a.m.d., care acum vorbesc despre intențiile lor de a construi o nouă spirală în ceea ce privește livrarea de echipament militar nou, mult mai perfecționat tehnologic pentru Ucraina, nu pot schimba situația la fața locului. Ele trebuie să înțeleagă acest lucru". Peskov este de părere că "ele pot să prelungească întreaga poveste și să aducă mai multe necazuri statului Ucrainei." "Cu toate acestea, ne îndoim foarte mult că lor le pasă întrucâtva de soarta oamenilor care trăiesc în Ucraina, de viitorul lor.

Citește și: Armata ucraineană dă alerta, vin scene de coșmar: Rușii au lansat numai jumătate din rachetele din Marea Neagră

Ei folosesc această țară ca instrument pentru a-și atinge scopurile antirusești. Nimic nu poate schimba acest lucru", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului. "Operațiunea militară specială va continua. Aceste tancuri ard și vor arde ca și celelalte. Obiectivele operațiunii militare speciale vor fi atinse", a dat asigurări Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.