Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Achim Irimescu și săpunul exploziv

pescuit

Achim Irimescu face, din nou, declarații surprinzătoare.

„Deși prețul peștelui a rămas relativ stabil în ultimii ani, potrivit FAO, să nu uităm că pe vremuri peștele era mâncarea săracului și acum a devenit un lux pentru anumite specii.” (Agerpres)

Așadar, nu ne pasă ce au de zis statisticile, peștele scump nu mai e ieftin. Îmi stă pe limbă o glumă de gen „mai comandați și dumneavoastră alt fel pește la restaurant”, dar mă abțin. Mai interesantă este continuarea.

„E dificil să comentăm asupra prețului, dar dacă ne uităm la ce era în urmă cu câteva decenii, când România era mare producătoare pentru că avea vase și pescuit oceanic putem spune că prețurile au crescut”

Adică înainte aveam vase, vasele ne aduceau pește. Dar de ce aveam noi vase de pește?? Nu neapărat ca să pescuim ci, în bună măsură, ca sa facem comerț ilegal cu arme.

„Câteva transporturi de armament s-au făcut şi cu două nave de-ale mele, în Rwanda. În acte, ceea ce am văzut şi eu, era trecut săpun. Noi îi ziceam săpun exploziv.”, zice un fost marinar, citat de Digi24.

Vrea domnul ministru să începem să facem comerț cu arme? S-a consultat înainte cu premierul? Sau doar știe că poate să spună orice și nu va fi dat afară?

Citiți și: Dacian Cioloș a anunțat ce va face cu ministrul Agriculturii după ce a picat o moțiune

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.