Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Achiziție inedită la Serviciul de Informații Externe: spionii își cumpără două ecografe

www.max-media.ro
SIE

Serviciul de Informații Externe a lansat o licitație pentru a cumpăra două ecografe multidisciplinare, cu aplicații de obstetrică, ginecologie și musculo-scheletală, costul estimat al aparatelor fiind de circa 100.000 de euro fără TVA.

Citește și: Președintele Comisiei de la Veneția, mesaj pentru Iohannis: deciziile CCR sunt OBLIGATORII și trebuie implementate

Serviciul de Informații Externe a lansat o licitație pe SEAP pentru cumpărarea a două ecograf multidisciplinare, ”cu aplicații de obstetrică, ginecologie, trans-cranială, abdominală, cardiacă, musculo-scheletală, urologie, vasculară, părți mici și pediatrice”.

Potrivit caietelor de sarcini, ecografele trebuie să includă cel puțin modurile de scanare B, M, flux color, flux color M, Doppler pulsat, M anatomic, M anatomic curbat, armonice codate, vor funcționa cu minimum trei moduri active în același timp și vor include funcție de optimizare automată a imaginilor.

De asemenea, trebuie să efectueze calcule renale, cardiace, fetale, multigestaționale, ginecologice, vasculare, urologice, Doppler automat în timp real, și vor include tehnologie de procesare a semnalului cu achiziție de minimum 2000 imagini/secundă.

Totodată, produsul ofertat trebuie să fie compatibil sondă tip sectorial arie fazată transesofagiană, ce acoperă domeniul 1 – 8.8 MHz, sau superior, program de achiziție 3D, ce include calcul automat, manual și asistat al volumelor, program de achiziție 4D în timp real și program de detectare și măsurare automată a leziunilor de la nivelul sânului.

Prețul estimat pentru cele două ecografe este de 453.700 lei, fără TVA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.