Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Achiziţii în timpul stării de urgenţă: Guvernul cumpără milioane de măşti, la preţ triplu, de la o firmă înfiinţată anul trecut pentru comerţ cu alcool şi tutun

Firma Romwine & Cofee SRL, înfiinţară în martie 2019, care are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi tutunului, va livra către stat măşti de protecţie în valoare de peste 11,5 milioane de euro, la un preţ triplu (32 de lei) faţă de cel pe care îl aveau până acum aceste produse. Informaţia se regăseşte într-un document publicat  de Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate.

Vezi AICI lista achiziţiilor realizate prin Ministerul Finanţelor Publice! (.pdf)

Potrivit datelor de la Registul Comerţului, firma Romwine & Cofee SRL este administrată de o anume Maria Cristian şi are sediul în satul Uzunu din judeţul Giurgiu.

Şi compania Viggo Fashion International a câștigat două contracte, de 87,5 milioane lei, pentru livrarea de combinezoane și viziere. Potrivit Newsweek, firma este patronată de Ionuț Marius Marin, partener de afaceri cu Cătălin Botezatu și fotbalistul Liviu Ion Antal, care joacă în prezent la Zalgiris, în Lituania.

O altă firmă din Serbia, Virid d.o.o, cu doar trei angajați, a semnat un contract de 3,5 milioane lei pentru livrarea a 38.512 combinezoane.

Tot combinezoane, în valoare de 115,5 milioane de lei, va livra şi firma firma UPC Ltd din Coreea de Sud.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.