Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Achiziționează o somieră 160x200 pentru nopți... "înmulțite" de odihnă și eliberate de stres!

somiera

Îți dorești ca dimineața să te trezești fără dureri musculare, amorțeli, migrene, apatie sau stare de oboseală? Atunci ai nevoie de o somieră 160x200! Aceasta îți va menține cea mai corectă poziție a corpului în timpul somnului, va contribui la aerisirea și durabilitatea saltelei și îți va oferi un extra spațiu de depozitare pentru articolele personale.

Prin intermediul mecanismelor sale, vei putea ridica sau coborî partea superioară și inferioară a patului la diferite niveluri. obținând poziția exactă pentru cel mai confortabil somn. Iată de ce să achiziționezi un model din această categorie de produse!

Eficiente în ameliorarea durerilor de spate

Un beneficiu major pentru sănătate adus de o somiera 160x200 constă în reducerea durerilor de spate care apar îndeosebi atunci când coloana vertebrală nu este aliniată corespunzător sau când există prea multă presiune pe o anumită parte a corpului. Zonele cervicală și lombară răspund imediat la pozițiile incomode, prin dureri, stres și irascibilitate.

Chiar dacă te folosești de anumite "artificii", precum pernele ținute între genunchi, acestea nu vor putea elimina disconfortul mai bine decât o somieră. Posibilitatea de a ridica partea superioară a acesteia la 45 sau 85 de grade, de exemplu, va limita acumularea tensiunilor la nivelul spatelui și va crea toate condițiile necesare pentru o odihnă ireproșabilă.

În mod similar, prin ridicarea părții de jos a somierei, vei reduce stresul exercitat asupra mijlocului coloanei vertebrale. Reglajele aferente îți vor permite să adaptezi înălțimea saltelei la nevoile tale, astfel încât durerea de spate să dispară.

O respirație mai ușoară

Foarte mulți oameni cu apnee de somn sau alte afecțiuni respiratorii primesc recomandarea din partea medicilor de a dormi având capul la un nivel mai ridicat decât restul corpului. Pentru a nu mai folosi pernele puse una peste alta, determinând în acest fel un alt disconfort, este indicat să apelezi la o somieră 160x200 cu funcții de reglare și sisteme flexibile pentru o postură optimă a  corpului.

Mecanismele de reglaj te vor ajuta să fixezi cu ușurință partea superioară a structurii la nivelul cel mai comod pentru tine, facilitând deschiderea căilor respiratorii. Un model rabatabil îți va fi de un real folos și în cazul în care te confrunți cu alergiile, migrenele, sinusurile blocate sau sforăitul.

content-image

O somieră 160x200 poate calma arsurile stomacale

Știai că îți poți calma stomacul prin intermediul acestui articol care se montează pe structura patului? Prin ridicarea părții sale superioare, vei opri refluxul gastroesofagian mai repede decât ai fi crezut. Chiar și cu o ușoară înclinație, vei menține acidul în stomac, fără a mai ajunge în esofag.

Digestia va fi, de asemenea, îmbunătățită, datorită menținerii stomacului deasupra intestinelor, poziție ce sprijină tractul digestiv să funcționeze fără probleme. Evitarea așezării corpului la nivel orizontal, imediat după servirea mesei, te va ajuta astfel să ai o digestie corespunzătoare și o stare de bine evidentă.

Stimulează circulația sângelui

Te trezești dimineața cu picioarele amorțite? Este posibil să ai o circulație sanguină deficitară! Pentru a ameliora această situație, ai la îndemână și funcțiile oferite de o somieră 160x200. Ridică la un nivel comod jumătatea inferioară a structurii, și sângele va fi trimis mai repede înapoi la inimă, îmbunătățind astfel circulația generală.

După cum observi, aceste articole îți pot aduce o multitudine de beneficii. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul cel mai potrivit nevoilor tale! Odată montat pe rama patului, nopțile vor fi mai liniștite, iar somnul mai odihnitor!

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.