Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACL da o noua lovitura de gratie campaniei lui Ponta

vot_alegeri

Dupa castigul inregistrat impotriva campaniei "Iohannis vrea sa iti taie pensia" distribuita prin Posta Romana, Alianţa Creştin Liberală (ACL) Brăila a depus la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) o nouă sesizare privind încălcarea legislaţiei electorale de către reprezentanţii Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC, prin folosirea pe bannere, panouri şi alte materiale electorale a mesajului tendenţios "Doar Ponta protejează pensiile".

"ACL Brăila consideră că diseminarea acestui mesaj vădit mincinos vine în continuarea modului incorect în care au fost transmise mesaje false legate de programul candidatului ACL Klaus Iohannis şi contravine literei şi spiritului legislaţiei electorale, care prevede obligativitatea competitorilor de a asigura corecta desfăşurare a campaniei electorale", potrivit unui comunicat remis de către ACL.

Co-preşedintele ACL Brăila, deputatul Alexandru Nazare, a declarat că membrii PSD "au intrat în panică" şi recurg la toate "aceste metode mizerabile" de campanie, sperând că, pe ultima sută de metri, ar mai putea "manipula" electoratul.

"Am sesizat BEJ Brăila în această speţă, pentru că ACL nu poate tolera modul murdar în care PSD a ales să desfăşoare campania candidatului Victor Viorel Ponta. Noi credem însă că aceste metode au depăşit deja limita legii şi trebuie sancţionate în consecinţă. Vrem să dăm un semnal că legea nu este facultativă pentru cei din PSD, că în ceasul al doisprezecelea se poate reveni la o campanie decentă şi civilizată. Sunt convins că brăilenii îi vor sancţiona oricum la vot pe promotorii candidatului Ponta, înfrângerea PSD fiind iminentă", a declarat Nazare.

Biroul Electoral Judeţean Brăila a admis pe 21 octombrie plângerea Alianţei Creştin Liberale privind distribuirea pliantelor cu mesajul "Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia", pe care le-a interzis pe teritoriul municipiului şi judeţului.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.