Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACS Poli Timișoara, umilită acasă de FC Botoșani: Petre Grigoraș a fost demis / VIDEO

www.gsp.ro
poli timisoara cfr cluj

ACS Poli Timișoara mai are șanse doar matematice de a se salva de la retrogradare după 1-4 pe teren propriu cu FC Botoșani. Formația lui Petre Grigoraș a început prost meciul. Bordeianu a înscris în minutul 9, iar peste doar 5 minute Doman a egalat. Până la pauză avea să fie 3-1 după reușitele lui Fulop (33) și Cabrera (36).

Ivanovici a înscris golul de 4-1 în minutul 49. FC Botoșani a urcat pe locul 3, cu 34 de puncte. Distanța până la locul 1 este de doar două puncte.

ACS Poli este pe locul 7, cu 20 de puncte. O despart 5 puncte de FC Voluntari, care e pe locul de baraj, scrie gsp.ro.

Vezi golurile AICI

Petre Grigoraș a fost demis de la ACS Poli Timișoara după 1-4 cu FC Botoșani. Situația dezastruoasă de la club n-a mai fost acceptată de club care a decis să-l pună pe liber pe tehnician.

"Domnule Grigoraș, După ce din 9 meciuri - însemnând 27 de puncte puse în joc - cu dv pe bancă am obținut doar 5 puncte (1 victorie și 2 egaluri), marcând 10 goluri și încasând 25 (!!!), trebuie să ne despărțim.

Probabil e prea târziu pt noi să ne mai salvăm de la retrogradare, dar principiul "când nu sunt rezultate, primul care pleacă este antrenorul" trebuie să vi se aplice și dv. Nu avem deocamdată soluția de continuare. O vom comunica public de îndată ce o vom avea", a scris primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pe Facebook.

"Din puncte de vedere al antrenorului cred că am făcut tot posibilul ca atmosfera să fie bună, dar se pare că n-a fost suficient. A fost o perioadă deosebită, au fost și accidentări și problemele cu pregătirea. Nu are rost să le mai aducem aminte. Antrenorul trebuie să plătească pentru lipsa rezultatelor. Au existat jucători care au venit să-mi spună că nu vor să se mai antrenze, dar au fost câțiva pe care i-am convins să mai joace. Cu vorba bună am reușit asta. E greu să-i motivezi cu niște adversari puternici. A fost o experiență din care am învățat multe și sper să fie ultima de asemenea gen.", a spus Petre Grigoraș la Dolcesport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.