Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actele de înfiinţare a PND, depuse la tribunal

fenechiu daniel ppdd

Deputatul Daniel Fenechiu a depus, luni, la Tribunalul Bucuresti documentele necesare pentru înregistrarea Partidului National Democrat (PND).

'Am depus 34.000 de semnaturi. Urmeaza ca tribunalul sa afiseze solicitarea noastra de înregistrare a partidului, dupa care sa stabileasca un termen de judecata. Va fi foarte interesant în raport de dispozitiile Curtii Constitutionale, care tocmai a stabilit ca articolul care prevedea sustinerea unei cereri de înregistrare a partidului de 25.000 semnaturi este neconstitutional. Cu toate acestea nu am întârziat, noi am dorit sa respectam regulile de la momentul respectiv si ca dovada a faptului ca suntem sustinuti de oameni si acesta este lucrul cel mai important', a declarat deputatul Fenechiu.
Daniel Fenechiu anunta pe 26 februarie ca PND este un partid înfiintat de 19 persoane, dintre care opt dintre ei sunt deputati.
Printre membrii fondatori se afla deputatii Liliana Minca, Stefan Burlacu, Stefan Dalca, Mihai Deaconu, Gabriela Anghel si dr. Paul Purea.
El a precizat atunci ca noua formatiune se va particulariza prin 'competenta si integritatea membrilor', iar la baza tuturor demersurilor membrilor partidului va sta depolitizarea administratiei.
'Deocamdata, nu avem niciun parlamentar la Senat. Noi consideram ca o mare parte dintre colegii nostri (din PP-DD - n.r.), cu care am început în legislatura 2012-2016, au plecat din fostul partid nu din dorinta lor de a pleca, ci datorita faptului ca nu s-au mai regasit sau au fost facuti sa plece. Daca exista disponibilitatea lor, discutii am avut în sensul asta, suntem deschisi spre a încerca sa refacem macar o parte însemnata din ce au fost grupurile noastre parlamentare, chit ca este foarte greu', a spus Fenechiu.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.