Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune de donare de sânge a poliţiştilor din Zalău

medichub.ro
donator de sange

Mai mulţi poliţişti de proximitate din Zalău au donat sânge, vineri, la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj, ca un îndemn adresat comunităţii, informează Agerpres.

"În preajma sărbătorilor, poliţiştii sălăjeni au ales să facă un dar nepreţuit, oferit din inimă - au donat sânge pentru a salva vieţi. Pentru că nevoia de sânge este permanentă, în această dimineaţă, 9 decembrie, şapte poliţişti de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică - Poliţia Municipiului Zalău s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj, din municipiul Zalău, pentru a dona sânge pentru cei aflaţi în nevoie. Gestul poliţiştilor sălăjeni a fost unul benevol, înţelegând că în acest mod pot contribui la salvarea vieţii unui copil, a unui părinte, a victimelor accidentelor rutiere sau a persoanelor aflate în suferinţă, pentru care donarea de sânge oferă o şansă la viaţă", se arată, vineri, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, gestul poliţiştilor vine ca un îndemn adresat comunităţii de a li se alătura în misiunea de a salva vieţi printr-un gest atât de simplu, dar de o importanţă vitală.

"Îi îndemnăm pe toţi cei eligibili din punct de vedere medical să facă acest gest simplu şi benefic, atât pentru sănătatea lor, cât şi pentru viaţa celor aflaţi în momente delicate. Un singur donator poate salva printr-o donare, cel puţin 3 vieţi", se mai arată în informarea menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.