Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie importantă în București: 85 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie

112 politia politie

Poliţiştii din Bucureşti au făcut o acţiune, în sectoarele 2 şi 5, pentru a verifica respectarea restricţiilor de circulaţie. Au fost opriţi peste 280 de conducători auto şi legitimate sau verificate la domiciliu peste 300 de persoane, fiind aplicate 85 de amenzi.

”Ieri, 4 aprilie, în intervalul orar 16.00 - 21.00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat cu forţe mărite, în sectoarele 2 şi 5 ale municipiului, pentru verificarea respectării restricţiilor impuse de Ordonanţele Militare. Alături de poliţişti au acţionat şi reprezentanţi ai Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi militari”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

Citește și: Un fost șef SIE a făcut totul public! Atac devastator la un deputat USR, pe tema pensiilor speciale: Egali eram în comunismul acela după care tânjiți dvs

Sursa citată a precizat că au fost verificaţi peste 280 de conducători auto şi legitimate sau verificate la domiciliu peste 300 de persoane.

”Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor Militare, pe parcursul acestor verificări, au fost aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 240.500 lei”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit ultimelor modificări legislative, începând cu 03 aprilie a.c., limitele amenzilor aplicate pentru nerespectarea restricţiilor impuse prin ordonanţele militare, sunt de 2000 – 20.000 lei pentru persoane fizice şi 10.000 – 70.000 lei pentru persoane juridice.

Citește și: Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor

De asemenea, în funcţie de natura şi gravitatea faptei, se pot aplica şi una sau mai multe dintre următoarele sancţiuni contravenţionale complementare, prevăzute în ordonanţele militare:

a) confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenţie;

b) interzicerea accesului prin aplicarea sigiliului de către organele abilitate;

c) suspendarea temporară a activităţii;

d) desfiinţarea unor lucrări;

e) refacerea unor amenajări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.