Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune în forţă a poliţiei: O grupare extrem de periculoasă a fost destructurată - cinci persoane ARESTATE

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Cinci persoane din judeţul Neamţ, care făceau parte dintr-o grupare infracţională organizată, specializată în trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, au fost reţinute de poliţişti, a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, Poliţia Română. Potrivit sursei citate, reţinerile au fost făcute după ce poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Neamţ, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, au prins, joi, în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamţ, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, din Piatra Neamţ, conform Agerpres.

Citește și: Ce BUGET are Primăria Capitalei în 2018 – Cum va investi Gabriela Firea banii

Asupra lor au fost găsite trei grame de cannabis şi 30 de grame de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, ce urmau a fi comercializate. Ulterior, poliţiştii au efectuat patru percheziţii, la locuinţele celor trei, dar şi la domiciliul unei femei, de 34 de ani, din Piatra Neamţ.

Citește și: Interesant! Cine este prima și singura femeie din România care face transplant de ficat – Salariul REAL al unui chirurg din țara noastră

Aici au fost descoperite şi ridicate aproximativ 50 de grame de cannabis, două kilograme de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, mai multe cântare electronice, laptop-uri, tablete, telefoane mobile, stick-uri de memorie, precum şi 38.000 de euro şi 22.500 de lei. Mai multe persoane au fost ridicate pentru audieri, iar ulterior a fost dispusă măsura reţinerii faţă de cinci dintre acestea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.