Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actiune PNL in Bucuresti impotriva violentei in familie

Cu prilejul Zilei Egalității de Șanse între Bărbați și Femei, deputatul PNL Valeria Schelean și zeci de tineri ai Partidului Național București au luat cu asalt centrul Bucureștiului pentru a atrage atenția asupra fenomenului violenței în familie. Acțiunea face parte din campania inițiată de Valeria Schelean, care se numește “În fața violenței suntem toți egali!”.

Deputatul PNL a împărțit materiale informative despre fenomenul violenței în familie, despre ordinul de protecție pe care victimele violenței îl pot solicita, și le-a oferit cetățenilor informații despre modul în care o victimă poate fi îndrumată să obțină protecție împotriva agresorului și cu privire la căile legale de urmat în asemenea cazuri.

“Prin campania aceasta și prin acțiunea prilejuită de Ziua Egalității de Șanse dintre Femei și Bărbați am vrut să atrag atenția asupra acestui flagel, care macină prezentul și viitorul României și am vrut să le transmitem victimelor violenței în familie că nu sunt singure, că suntem alături de ele și că există opțiuni care să le facă viața mai sigură, precum ordinul de protecție. Le mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat acestui proiect și vreau să le mulțumesc în mod special colegei mele de partid și de Parlament, Andreei Paul, Mihaelei Olaru și lui Sorin Moldovan pentru că au fost vineri alături de noi”, a declarat Valeria Schelean.

content-image

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.