Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiuni în perioada Sărbătorilor Pascale - Peste 350 de kilograme de carne confiscate

Digi24
carne de porc

Peste 350 de kilograme de carne şi aproximativ 21.600 de articole de îmbrăcăminte şi de uz personal suspectabile de a fi contrafăcute au fost confiscate de autorităţi, în urma unor acţiuni desfăşurate în contextul Sărbătorilor Pascale.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis, joi, AGERPRES, au fost organizate mai multe acţiuni privind depozitarea, transportul şi comercializarea produselor alimentare şi în scopul combaterii fenomenului de evaziune fiscală şi a muncii la negru/gri la mai multe societăţi din Bucureşti, dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a fenomenului de tulburare a ordinii şi liniştii publice, cât şi a respectării regimului circulaţiei.

"În urma controalelor au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale, cu o valoare totală de peste 240.000 de lei şi a fost dispusă confiscarea unei cantităţi de peste 350 de kilograme de carne şi produse din carne. Totodată, au fost ridicaţi în vederea confiscării peste 7.000 de lei. În urma controlului efectuat într-un centru comercial au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 21.600 articole de îmbrăcăminte şi de uz personal suspectabile de a fi contrafăcute, în valoare de 3.900.000 de lei", a precizat Poliţia.

La activităţi au participat poliţişti de la secţii din toate sectoarele Capitalei, care au fost sprijiniţi de specialişti de la Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, inspectori de muncă şi Poliţia Locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.