Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiunile de pe Wall Street au încheiat tranzacţiile în stagnare, dar au crescut puternic pe ansamblul săptămânii

CNBC
The Wall Street

Acţiunile de pe Wall Street au încheiat tranzacţiile de vineri în stagnare, traderii aşteptând claritate în privinţa rezultatelor alegerilor prezidenţiale şi a celor pentru Congres, dar au crescut puternic pe ansamblul săptămânii, transmite CNBC.

Indicele S&P 500 a încheiat şedinţa în declin cu mai puţin de 1 punct, Nasdaq Composite a urcat cu sub 0,1%, în timp ce Dow Jones Industrial a coborât cu 67 de puncre, respectiv cu 0,2%, potrivit news.ro.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie .

Democratul Joe Biden conduce cu 253 de voturi ale electorilor, în timp ce Donald Trump a obţinut 214. Voturile încă sunt numărate în mai multe state cheie, respectiv în Nevada, Arizona, Pennsylvania şi Georgia. Biden are avantaje uşoare în Georgia şi Pennsylvania.

În pofida incertitudinilor legate de alegerile rezidenţiale, Wall Street a consemnat în această săptămână cea mai bună performanţă după luna aprilie. Astfel S&P 500 a urcat cu 7,3%, Nasdaq cu 9%, iar Dow cu 6,9%. De asemenea, S&P 500 a înregistrat cea mai bună săptămână a alegerilor din 1932.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.