Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitatea centrelor de relaţii cu clienţii CEZ Vânzare rămâne suspendată cel puţin până la data de 11 ianuarie 2021

playtech.ro
Cez Group

Activitatea centrelor de relaţii cu clienţii CEZ Vânzare din judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea, precum şi birourile din Timişoara, Iaşi şi Reşiţa, va rămâne suspendată cel puţin până la data de 11 ianuarie 2021, măsură menită să contribuie la diminuarea riscului de infectare cu SARS COV 2 în zona operaţională CEZ, potrivit Agerpres.

Vânzare, se arată într-un comunicat al companiei, remis, joi, AGERPRES.

Clienţilor CEZ Vânzare le rămân la dispoziţie canalele de comunicare online ale furnizorului, care acoperă toată gama de servicii: aplicaţia My CEZ, Info Linia CEZ, chatul online, înregistrarea sesizărilor, website-urile oficiale www.cezinfo.ro şi www.cez.ro.

Decizia de a redeschide Centrele de Relaţii cu Clienţii va fi reanalizată la începutul anului viitor, în funcţie de evoluţia contextului epidemiologic

"CEZ Vânzare continuă implementarea măsurilor directe şi imediate de protejare a angajaţilor şi clienţilor săi şi prelungeşte perioada de suspendare a programului cu publicul al Centrelor sale de Relaţii cu Clienţii, până la începutul anului viitor. Decizia de derulare a dialogului cu clienţii săi în mediul online exclusiv, face parte din comportamentul responsabil adoptat de CEZ Vânzare încă de la debutul epidemiei. CEZ Vânzare va reanaliza redeschiderea Centrelor şi Birourilor sale începând cu data de 11 ianuarie 2021", spun reprezentanţii companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.