Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitatea Clinicii Provita Alexandrina din Bucureşti a fost sistată după ce 6 asistente au fost depistate cu Covid

facebook.com
izolare coronavirus

Activitatea Clinicii Provita Alexandrina din Bucureşti a fost sistată, marţi, după ce, la o testare de rutină, 6 asistente medicale generaliste au fost confirmate cu COVID-19. Toate programările pentru următoarele două zile au fost anulate. Echipa activă a centrului a fost testată, iar personalul auxiliar a efectuat dezinfecţia la prima oră, conform regulamentului, cu ajutorul nebulizatoarelor şi a lămpilor UV, potrivit news.ro.

”Am contactat imediat DSP-ul şi aşteptăm vizita inspectorilor pentru a dispune toate măsurile care se impun pentru a preveni apariţia altor cazuri. Pe lângă igienizarea făcută intern în această dimineaţă, am solicitat şi o firmă specializată, agreată de Direcţia de Sănătate Publică, pentru a dezinfecta întreaga suprafaţă a centrului. Angajaţii depistaţi nu au manifestat niciun simptom în clinică, iar în timpul consultaţiilor au purtat echipamentul prevăzut de metodologie. Din fericire, starea lor de sănătate este bună şi sunt izolaţi la domiciliu. Aşteptăm definitivarea anchetei epidemiologice pentru a stabili paşii următori. Protejarea tuturor celor ce ne calcă pragul este mereu prioritară pentru noi şi astfel am dispus deja intensificarea controalelor în privinţa regulamentului intern”, a afirmat Dr. Ovidiu Palea, fondator Provita, citat într-un comunicat de presă.

Citește și:Topul bogaților din Rusia s-a schimbat: cine este multimiliardarul care domină în țara lui Vladimir Putin

Potrivit documentului, după vizita DSP şi după finalizarea anchetei epidemiologice, toţi pacienţii Clinicii Provita Alexandrina vor fi informaţi cu privire la măsurile de urmat.

Sursa citată a precizat că nu există niciun alt caz de infecţie COVID 19 în vreunul dintre celelalte patru centre Provita. Acestea funcţionează cu program normal, cu respectarea strictă a normelor de igienă şi protecţie impuse de pandemie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.