Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul bogaților din Rusia s-a schimbat: cine este multimiliardarul care domină în țara lui Vladimir Putin

The Times
Vladimir Lisin

Clasamentul Forbes s-a schimbat în privința celor mai bogați ruși, lista fiind actualizată în timp real. Acum este condus de Vladimir Lisin (în fotografie alături de Vladimir Putin), coproprietar al NLMK. Publicația estimează averea sa la 22,6 miliarde de dolari. Se remarcă faptul că acțiunile fabricii metalurgice Novolipetsk cresc în mod constant.

Vladimir Lisin (născut 7 mai 1956, Ivanovo) este un om de afaceri rus specializat în industria siderurgică. În 2010 Forbes estima averea sa la 15.8 miliarde dolari.

Prima linie din clasamentul anual al celor mai bogați ruși a fost ocupată de principalul proprietar al Norilsk Nickel, Vladimir Potanin, care se afla pe locul doi în lista Forbes în timp real (22,3 miliarde de dolari).

Apoi, publicația a pus familia senatorului din Dagestan, Suleiman Kerimov (21 miliarde de dolari). La începutul lunii august, familia Kerimov s-a clasat pe primul loc în lista Forbes în timp real datorită creșterii prețurilor aurului și a cotațiilor de acțiuni ale celui mai mare miner rusesc de aur, Polyus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.