Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitatea Serviciului de Permise Olt, suspendată: Un angajat este suspect de Covid

SANADOR
testare covid

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt a fost suspendată temporar. Un angajat a fost declarat suspect de COVID și internat în spital la Slatina, anunță Prefectura Olt, potrivit news.ro.

Potrivit Prefecturii Olt, decizia de suspendare a activității Serviciului de Permise a fost luată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei COVID-19.

„Se dezinfectează imediat spațiile în care își desfășoară activitatea persoana suspectă a fi infectată cu virusul SARS-CoV-2, precum și a spațiilor comune - holuri, scări. Activitatea Serviciului va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de rezultatul testului COVID-19 prelevat de la persoana suspectă şi măsurilor stabilite de DSP Olt”, arată Prefectura.

CITEȘTE ȘI: Sănătatea pornește de la somn – Cum te afectează ora la care te culci

La nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt au fost luate mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, încă de la instituirea stării de urgenţă.

Astfel, toţi angajații poartă mască de protecţie, sunt testaţi privind temperatura corporală, iar persoanele care se prezintă la ghişeele serviciului au programare, accesul acestora fiind permis doar cu testarea temperaturii corporale şi portul măştii de protecţie.

De asemenea, are loc dezinfecţia periodică a incintei, iar la ghişee au fost instalate paravane de protecţie din plexiglas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.