Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitatea Serviciului Permise Galați a fost reluată, după suspiciunea de infectare cu COVID-19

permis

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Galaţi a fost reluată, vineri, după ce în urmă cu o zi a fost suspendată din cauza unei suspiciuni de infectare a unui angajat cu virusul COVID-19, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit sursei citate, conducerea SPCRPCIV a decis, joi, preventiv, suspendarea temporară a activităţii cu publicul din cauză că soţia unuia dintre angajaţii instituţiei s-a simţit rău în noaptea de miercuri spre joi. Atât funcţionarul în cauză, cât şi ceilalţi 19 colegi ai săi care lucrează în cadrul serviciului au primit recomandarea să se testeze sau să îşi monitorizeze cu atenţie starea de sănătate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alina Bica, declarații-bombă în fața judecătorilor italieni (presă) .

"Întrucât testul funcţionarului suspect de coronavirus a fost negativ, s-a decis reluarea, de astăzi (vineri - n.r.), a activităţii cu publicul al Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare Auto Galaţi. Serviciul va avea program şi mâine, sâmbătă, pentru recuperarea zilei de joi", a declarat prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu.

Joi, când programul cu publicul a fost suspendat, la centrele din Galaţi şi din Tecuci erau făcute aproximativ 400 de programări pentru examenul auto la sală şi la traseu, dar şi pentru preschimbarea sau obţinerea actelor auto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.