Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activităţi pentru copiii imigranţilor din centrele de azil, cu ocazia zilei de 1 Iunie, anunță IGI

Agerpres
copii Turcia educatie

Copiii din cadrul centrelor regionale de proceduri şi cazare a solicitanţilor de azil, aflate în administrarea Inspectoratului General pentru Imigrări, sunt sărbătoriţi prin activităţi organizate special pentru ei de ofiţerii de integrare şi reprezentanţii unor ONG-uri, potrivit Agerpres.

"Ziua Internaţională a Copilului este marcată, în perioada 28 mai - 3 iunie, în centrele regionale de proceduri şi cazare a solicitanţilor de azil din Bucureşti, Giurgiu, Rădăuţi şi Maramureş prin activităţi organizate de către ofiţerii de integrare împreună cu reprezentanţii ONG-urilor. Împreună construim o lume aparte, plină de lumină, culoare, veselie şi armonie, în care jocurile, cântecele şi activităţile creative să aducă în sufletele copiilor, zâmbete şi bucurie", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) transmis, luni, AGERPRES.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`...

La centrul Bucureşti sunt organizate activităţi recreative şi educaţionale - desene pe asfalt, expoziţie de picturi, face painting şi badminton.

Şi la centrul Rădăuţi, cei mici vor desena pe asfalt, vor scrie mesaje de pace, bucurie şi prietenie pentru toţi copiii lumii pe care le vor lansa în baloane colorate. De asemenea, ei vor avea oportunitatea de a-şi exprima talentul prin muzică sau în atelierul de arte plastice.

La centrul de la Giurgiu, copiii au fost angrenaţi în diferite jocuri. De asemenea, la centrul Maramureş, copiii vor participa la activităţi recreative, iar seniorii de la centrul de vârstnici din localitate vor pregăti mici surprize.

La finalul activităţilor toţi copiii vor fi recompensaţi cu dulciuri şi cadouri simbolice.

"Şi în acest an, ofiţerii de integrare construiesc cu sprijinul organizaţiilor nonguvernamentale Salvaţi Copiii, AIDROM, OIM, ICAR, GLOBAL HELP CRAIOVA o lume aparte, plină de lumină, culoare, veselie şi armonie, în care jocurile, cântecele şi activităţile creative să aducă în sufletele copiilor, zâmbete şi bucurie", transmite IGI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.