Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorii americani nu vor fi nevoiţi să respecte cele 14 zile de izolare impuse după sosirea pe teritoriul britanic, a anunţat Londra

bbj.hu
carantina

Actorii americani nu vor fi nevoiţi să respecte cele 14 zile de izolare impuse după sosirea pe teritoriul britanic, a anunţat Londra. O măsură esenţială cu scopul de a relansa producţia cinematografică, scrie Le Figaro, potrivit news.ro.

Ministrul britanic al Culturii Oliver Dowden a declarat că această excepţie se va aplica producţiei de filme precum "Mission Impossible 7", "The Batman", "Animale fantastice 3" şi seria Netflix "The Witcher".

Citește și: Drumul lung al agoniei. Cum și-au bătut joc magistrații de o fetiță de 11 ani violată de un bărbat de 52 de ani .

Dowden a spus că a discutat cu Tom Cruise, starul din "Mission Impossible 7" a cărui producţie ar trebuie să fie reluată în septembrie după ce a fost oprită în februarie.

"Persoanele în cauză vor fi nevoite să rămână timp de paisprezece zile într-o „bulă” la locul lor de cazare şi filmare", a precizat el. "Sperăm că industria îşi va reveni. Iar sctirea de o perioadă de carantină un număr limitat de persoane esenţiale la filmare face parte din angajamentul nostru de a mânui camerele în siguranţă".

Anunţul lui Dowden intervine după publicarea recomandărilor autorităţilor sanitare de aplicat pe platourile de filmare, în special distanţarea fizică şi măsurarea temperaturii.

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

Vestea a fost salutată de Ben Roberts, director general al British Film Institute. "Filmele şi televiziunea raportează 9,9 miliarde de lire sterline din economia Regatului Unit", a declarat el. A relua producţia cât mai rapid posibil va ajuta industria noastră şi pe cei 77.000 de angajaţi să contribuie la refacerea economiei".

Vineri, guvernul britanic a anunţat primele excepţii de la regimul de carantină, care se referă la cei sosiţi din Germania, Franţa, Spania sau italia până la 10 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.