Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul american Alec Baldwin, arestat după o altercație, a fost eliberat fără impunerea unei cauțiuni

hollywoodreporter.com
alec baldwin

Actorul american Alec Baldwin, arestat, vineri, la New York, fiind acuzat că a lovit un bărbat după ce acesta ar fi parcat pe locul său, a fost eliberat fără impunerea unei cauțiuni, relatează pagesix.com, potrivit  Mediafax.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție a declarat, vineri, pentru BBC că actorul a fost reținut sub acuzația de atac.

Potrivit reprezentanților poliției, Baldwin a susținut că un membru al familiei sale îi ținea liber un loc de parcare, când un alt bărbat l-a ocupat înaintea sa.

Respectivul bărbat a fost dus la un spital local pentru îngrijire medicală, după ce Baldwin l-ar fi lovit cu pumnul în față.

Înainte de a fi eliberat, actorul a fost pus sub acuzare pentru vătămare corporală și hărțuire.

Citește și: Scrisoarea lui Charles Baudelaire, prin care îşi anunţa tentativa de sinucidere, a fost vândută contra sumei de 234.000 de euro

Președintele american Donald Trump, pe care Alec Baldwin l-a portretizat în emisiunea de comedie "Saturday Night Live", a declarat că îi urează actorului "succes" când a aflat de arestarea sa.

Alec Baldwin, în vârstă de 60 de ani, este cel mai în vârstă din familia de actori și primul care a devenit cunoscut publicului. A debutat în anii '80 cu roluri în filme precum "Viață de stafie/ Beetlejuice" și "Sferele de foc/ Great Balls of Fire!". În 2004 a fost nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din "Ghinionistul/ The Cooler". În 2007, 2009 și 2010 a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor dintr-un serial TV, pentru interpretarea din "30 Rock".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.