Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul american Justin Theroux a vorbit în premieră despre despărțirea de Jennifer Aniston

eonline.com
justin theroux jennifer aniston

Actorul american Justin Theroux a vorbit în premieră despre despărțirea de actrița Jennifer Aniston, într-un interviu pentru publicația The New York Times, descriind evenimentul drept "răvășitor", scrie Mediafax.

Theroux s-a referit prin acest termen la faptul că "sentimentul de prietenie dintre ei nu va mai fi la fel de intens".

"Dar prietenia este o relație care se modifică, deci latura aceasta este ceva de care suntem mândri", a mai spus acesta.

Cei doi actori au anunțat, pe 15 februarie, că s-au despărțit. "Într-un efort de a minimaliza orice alte speculații, am decis să anunțăm că ne-am despărțit", se arata într-un comunicat transmis presei, pe 15 februarie, de cei doi actori. "Decizia a fost una mutuală și luată cu dragoste, la sfârșitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-și continue neprețuita prietenie", potrivit aceluiași comunicat.

Documentul mai specifica faptul că detaliile legate de separare nu vor fi făcute publice, dar că cei doi doresc ca publicul să știe adevărul, "având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunități de a specula și inventa". "Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenția altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotărâți să păstrăm adâncul respect și dragostea pe care le avem unul pentru celălalt", potrivit aceluiași document.

Citește și: Vernisaj, concert și manifestări la deschiderea noului sediu al Goethe Institut, pe 5 și 6 octombrie

În luna august, Jennifer Aniston a vorbit într-un interviu pentru publicația InStyle despre faptul că este văzută la Hollywood drept o femeie ghinionistă în ceea ce privește relațiile amoroase.

"Este o nebunie. Există aceste idei preconcepute că «Jen nu poate păstra un bărbat» și că «Jen refuză să aibă un copil pentru că este egoistă și interesată de carieră»", a spus Aniston. "Sau că sunt tristă sau am inima frântă. În primul rând, nu am inima rănită. Și în al doilea rând, sunt presupuneri nesăbuite", a adăugat aceasta.

La rândul său, Theroux a mai spus în noul interviu: "Niciunul dintre noi nu este mort, niciunul dintre noi nu aruncă cu toporul în celălalt. A fost mai mult (o separare, n.r.) pe cale amiabilă. Este plictisitor, știți, ne respectăm suficient de mult încât să fi făcut din asta un eveniment pe cât se poate mai puțin dureros".

Potrivit presei internaționale, Justin Theroux și Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după patru ani de relaţie. Aceasta a fost prima căsătorie pentru Justin Theroux şi cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în vârstă de 47 de ani, în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur. După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

Citește și: Doi avocaţi care au condus lupta împotriva abuzului de putere şi a corupţiei în Guatemala au fost desemnaţi câştigători ai premiului 'Nobelul alternativ'

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2". Justin Theroux a mai jucat în serialul "Cei rămaşi/ Leftovers", difuzat de reţeaua de televiziune HBO.

Înainte de Aniston, Theroux a mai avut o relație de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.