Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Gérard Depardieu şi celebrul scriitor Michel Houellebecq vor juca împreună în pelicula 'C'est extra'

gerard depardieu

Actorul Gérard Depardieu şi celebrul scriitor Michel Houellebecq, consideraţi "copiii teribili" ai culturii franceze, vor fi protagoniştii filmului 'C'est extra', care va fi regizat de Guillaume Nicloux, informează sâmbătă presa franceză citată de EFE, scrie agerpres.ro.

citește și: Ziua de 22 decembrie 1989 - Fuga Ceaușeștilor și citirea Proclamației CFSN. Numărul morților crește dramatic în perioada următoare

Potrivit site-ului de specialitate 'Allociné', filmul prezintă povestea unui bărbat (Depardieu) care încearcă să depăşească o problemă de sănătate cu ajutorul unei cure de talasoterapie şi al unui personaj interpretat de Houellebecq.

Încă nu se cunoaşte data începerii filmărilor şi nici a lansării în cinematografe.

Regizorul Guillaume Nicloux a lucrat atât cu Houellebecq în 'L'Enlevement de Michel Houellebecq' (2014), cât şi cu Depardieu, în 'Valley of Love' (2015)

Gérard Depardieu, 69 de ani, este cunoscut de marele public datorită unor filme ca 'Novecento' (1976), 'Cyrano de Bergerac' (1990) - pentru care a fost nominalizat la Oscar -'The Man in the Iron Mask' (1998), sau seria 'Astérix y Obélix'.

Actorul a ocupat titlurile presei cu declaraţiile sale controversate la adresa Franţei - renunţând chiar la rezidenţă în 2012, supărat pe impozitele pe care trebuia să le plătească - mai ales după ce i-a fost acordată, în 2013, cetăţenia rusă de preşedintele Vladimir Putin.

Michel Houellebecq, în vârstă de 62 de ani şi care a publicat recent noul său roman 'Serotonine', este autor al unor cărţi celebre precum 'Sumisión' (2015) şi 'Les Particules élémentaires' (1998) şi este cunoscut de asemenea pentru controversatele sale declaraţii despre religie şi politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.