Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Harrison Ford, la primul rol regulat într-un serial, despre controversatul scriitor Michael Peterson

https://www.gq.com/story/harrison-ford-gq-cover-story-2017
Harrison Ford

Actorul Harrison Ford va avea primul său rol regulat într-un serial TV, o adaptare a seriei documentare "The Staircase", care a prezentat procesul romancierului american Michael Peterson, condamnat pentru că și-a ucis soția în 2001, potrivit Variety, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Peterson a susținut că soția sa a murit după ce a căzut pe scările din locuință, dar poliția a suspectat că acesta a ucis-o și a înscenat accidentul.

Ford va fi și producător executiv al acestui serial, care va fi produs de Annapurna Television.

Serialul documentar a fost lansat în 2004, iar creatorul acestuia l-a actualizat cu noi informații mulți ani mai târziu. Noua producție de 13 episoade a fost lansată pe Netflix anul trecut.

Harrison Ford a mai apărut în seriale TV, precum "The Virginian", "The F.B.I." și "Gunsmoke", dar nu a avut roluri regulate.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Harrison Ford, în vârstă de 77 de ani, a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, şi "Imigranţii/ Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Născut în 1943, Michael Peterson a fost condamnat în 2003 pentru uciderea celei de-a doua soții, Kathleen Peterson, pe 9 decembrie 2001. După opt ani, Peterson a avut parte de un nou proces, după ce s-au constatat erori de procedură. Noul proces trebuia să înceapă în mai 2017. În februarie 2017, Peterson a fost eliberat. "The Staircase" debutează cu momentul în care a fost arestat și se încheie cu procedura judiciară din 2017 în urma căreia a fost eliberat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.