Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Ingo Rademacher a dat în judecată ABC pentru presupusă discriminare: el a fost concediat după ce a refuzat vaccinarea anti-Covid

justitie informatizare digitizare

Actorul Ingo Rademacher, star al serialului „General Hospital” concediat în noiembrie după ce nu s-a conformat regulilor de producţie ABC privind vaccinarea anti-Covid, a dat în judecată televiziunea, acuzând că a fost discriminat, relatează The Hollywood Reporter, relatează News.ro.

Rademacher spune că nu se vaccinează anti-Covid din motive religioase.

El a deschis acţiunea juridică luni, la Curtea Superioară din Los Angeles, unde a depus o plângere în care este precizat că reţeaua de televiziune a refuzat să îi permită obiecţiile religioase.

ABC este una dintre numeroasele companii din industria divertismentului şi nu numai care impun angajaţilor să fie vaccinaţi anti-Covid.

Rademacher a spus că a cerut o scutire din motive religioase şi că a fost subiectul unui „interogatoriu de jumătate de oră legat de convingerile religioase”.

El a susţinut că are dreptul la „integritate corporală” şi dreptul la „intimitate informaţională”.

Procesul deschis de el are obiectivul de a trage la răspundere ABC pentru discriminare.

Actorul care a jucat rolul Jasper “Jax” Jacks în „General Hospital” va avea de parcurs un complicat traseu legal. În timp ce a depus plângerea, Curtea Supremă a refuzat să intervină în cererea statului New York ca lucrătorii sanitari să fie vaccinaţi indiferent de obiecţiile religioase. Trei dintre judecătorii conservatori au votat pentru preluarea cazului, însă înalta curte a refuzat să intervină împotriva obligativităţii vaccinării.

Procesul lui Rademacher încearcă să descrie vaccinarea drept controversată, însă, în timp ce varianta omicron a coronavirusului se extinde, mai mult de 80% dintre persoanele cu vârste de peste 12 ani au primit cel puţin o doză de vaccin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.