Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Jason Momoa a fost implicat într-un incident aviatic

avion privat

Actorul american Jason Momoa a fost implicat într-un incident aviatic, pilotul avionului său privat fiind nevoit să efectueze o aterizare de urgență în Palm Springs, SUA, după ce sistemul de avertizare al navei a indicat un incendiu la unul dintre motoare, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Jason Momoa, starul francizei "Aquaman", a trecut printr-un moment foarte delicat, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Avionul privat în care se afla a făcut o aterizare de urgență pe aeroportul din Palm Springs, unde o echipă de pompieri a constatat că a fost vorba doar de o alarmă falsă.

Purtătorul de cuvânt al lui Jason Momoa a declarat pentru presă că acesta mergea de la Los Angeles în Phoenix, unde avea programată o întâlnire de afaceri.

Ulterior, actorul și echipa sa au folosit un alt avion privat pentru a ajunge la destinație.

Citește și: Actorul Idris Elba negociază cu Warner Bros. pentru a-l înlocui pe Will Smith în continuarea filmului 'Suicide Squad'

O fotografie cu actorul, zâmbind, și unul dintre pompieri a fost publicată pe contul de pe rețeaua de socializare online Instagram al unității de urgență.

În vârstă de 39 de ani, Jason Momoa este actor, scenarist, regizor și producător și este celebru pentru rolul Aquaman din filme ale francizei DC - "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), "Justice League" (2017), "Aquaman" (2018).

Este cunoscut și pentru rolurile Ronon Dex, din serialul TV de succes "Stargate Atlantis" (2004 - 2009), Khal Drogo, din producția HBO "Game of Thrones" (2011 - 2012), și Declan Harp, din seria CBS "Frontier".

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.