Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Jussie Smollett este acuzat de poliţie că a dat declaraţii false. Fox Television ia în considerare acum suspendarea lui din serialul 'Empire'

lipstickalley.com
jussie smollette

Actorul Jussie Smollett, care se află în centrul atenţiei publice şi media după ce a spus că a fost victima unui atac în Chicago, este acuzat de poliţie că a dat declaraţii false, incidentul fiind tot mai aproape să se dovedească a fi fost o înscenare. Compania 20th Century Fox Television ia în considerare acum suspendarea lui din serialul „Empire”, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Chicago, Anthony Guglielmi, a scris miercuri pe Twitter: „Detectivii vor lua legătura cu echipa de avocaţi a lui pentru a negocia predarea în vederea arestării lui”

Smollett ar urma să apară în faţa unei curţi de justiţie joi, potrivit procurorului.

Într-un comunicat, avocaţii lui Smollett, Todd Pugh şi Victor Henderson, au transmis că se vor opune agresiv acuzaţiei.

„Ca oricare alt cetăţean, domnul Smollett se bucură de prezumpţia de nevinovăţie, mai ales când este vorba despre o astfel de investigaţie, în care informaţiile, adevărate şi false, s-au scurs. În aceste condiţii, avem de gând să facem o investigaţie amănunţită şi să pregătim o apărare agresivă”, au transmis cei doi.

Smollett ar putea primi 3 ani de închisoare pentru complot, iar o pedeapsă mai blândă ar fi eliberarea sub supraveghere.

Citește și: Ultima dorință a creatorului de modă Karl Lagerfeld: ce se va întâmpla cu cenușa 'creierului' Chanel

20th Century Fox Television ia în considerare suspendarea lui Jussie Smollett din producţia „Empire”, potrivit Variety care citează surse din cadrul companiei.

Smollett a spus poliţiştilor, pe 29 ianuarie, că a fost atacat de doi bărbaţi, care l-au stropit cu înălbitor, i-au pus o funie în jurul gâtului şi i-au adresat apelative homofobe şi rasiste. Poliţia a verificat camerele de supraveghere şi nu a reuşit să găsească imagini cu atacul. În schimb, a dat de urma a doi fraţi, Abel şi Ola Osundairo, care se aflau în apropierea locului unde ar fi avut loc incidentul.

Cei doi au fost arestaţi săptămâna trecută, interogaţi timp de două zile. Presa locală a scris că ei au mărturisit poliţiei că Smollett i-a plătit pentru acest atac.

Avocaţii lui Smollett au negat că ar fi vorba despre o înscenare. Compania Fox, care l-a sprijinit iniţial pe Smollett, nu a mai făcut comentarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.