Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Kevin Hart, cunoscut din filmele 'Jumanji' şi 'Night School', a fost fraudat cu peste 1 milion de dolari de bărbatul angajat drept cumpărător personal

usa today
kevin hart

Actorul Kevin Hart, cunoscut din filmele „Jumanji” şi „Night School”, a fost fraudat cu peste 1 milion de dolari de bărbatul angajat drept cumpărător personal, iar acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 25 de ani.

Tribunalul districtului Queens l-a pus sub acuzare pe Dylan Jason Syer pentru furt calificat, între altele, susţinând că a folosit cardul de credit al actorului pentru a-i sustrage mai mult de 1 milion de dolari, potrivit news.ro.

Citește și: Joe Biden trage semnalul ce alarmă: China depășește SUA. Ne vor mânca prânzul

„Nimeni nu este imun să fie vizat de escroci. Acest inculpat, care deţinea o afacere de cumpărător personal, s-a folosit de achiziţii legitime pentru a avea acces şi ulterior a continuat să încarce cardurile de credit ale actorului pentru sume astronomice”, a spus procuroarea Melinda Katz, citează Variety.

Syer, în vârstă de 29 de ani, a făcut cumpărături neautorizate folosind cardurile de credit ale lui Hart în perioada 12 octombrie 2017 - 25 februarie 2019, potrivit rechizitoriului. Între altele, el a cumpărat bijuterii în valoare de 240.000 de dolari, artă şi alte obiecte de colecţie, între care cinci ceasuri Patek Phillipe evaluate la peste 400.000 de dolari, dar şi păpuşi şi două genţi Louis Vuitton Keepall Bandouliere. El s-a lăudat cu toate acestea pe contul de Instagram.

Syer l-a cunoscut pe actor în 2015 prin firma sa Sire Consulting LLC, care a fost contractată să obţină câteva obiecte pentru Hart.

După ce Syer a fost arestat, anchetatorii au făcut percheziţii şi au confiscat aproximativ 250.000 de dolari, bani gheaţă şi bunuri. Syer urmează să se prezinte în faţa tribunalului pe 17 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.