Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Matthew McConaughey ajunge profesor după 4 ani în care a fost instructor la Universitatea Texas

televiziune

Actorul Matthew McConaughey este profesor după 4 ani în care a fost instructor invitat la Facultatea de Radio-Televiziune-Film a Universitatății Texas, din Austin, arată Indie Wire, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

Actorul premiat cu Oscar va avea statut de profesor de specialitate începând din toamnă la Universitatea Texas urmând să țină cursuri la departamentul Radio-Televiziune-Film. Cursul său va include un studiu al peliculelor ”Mud” și ”The Gentleman”.

McConaughey era deja instructor vizitator al Universității din Austin din 2015.

Universitatea a dat publicității un comunicat potrivit căruia numirea se datorează ”activității sale remarcabile ca profesor și mentor”.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

Reprezentanții instituției de învățământ texane au arătat că vedeta este respectată pentru ”disponibilitatea de a lucra cu studenții în afara sălii de cursuri”.

Matthew McConaughey este actor american. S-a născut în 1969, pe 4 noiembrie. A ajuns cunoscut pentru rolul din comedia ”Dazed and Confused”. În anii 2000 era considerat un actor specializat în comedii romantice, din 2011, a început să joace roluri în drame ca ”Lincoln Lawyer”, ”Killer Joe” și ”Mud”, ”Bernie” sau ”Magic Mike”. În 2013, rolul interpretat în ”Dallas Buyers Club”, i-a adus premii Oscar, Globul de Aur și Screen Actors Guild ca și Critics' Choice. Rolul principal jucat în serialul ”True Detective” i-a adus premiul Critics' Choice pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune dramă. În 2019 a jucat rolul principal al peliculei ”The Beach Bum”, în regia lui Harmony Korine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.