Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Neil Patrick Harris va prezenta gala Oscarurilor din 2015

oscar

Actorul american Neil Patrick Harris va prezenta viitoarea gală a premiilor Oscar în februarie 2015, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de AFP.

Neil Patrick Harris, care a mai prezentat şi alte gale, între care decernarea premiilor televiziunii americane Emmy Awards, va fi astfel maestrul de ceremonii al celei de-a 87-a ediţii a Oscarurilor din 22 februarie la Los Angeles.

La ediţia din 2014, această misiune prestigioasă i-a revenit cunoscutei actriţe Ellen DeGeneres, al cărui celebru selfie, în compania mai multor staruri, a fost tweet-ul cel mai distribuit din istoria reţelei de socializare.

"Este o adevărată onoare şi o mare bucurie pentru mine să mi se ceară să prezint gala Oscarurilor din 2015", notează Neil Patrick Harris, cunoscut din serialul din 2005 "How I Met Your Mother", conform comunicatului difuzat de Academia Oscarurilor. "Am crescut uitându-mă la Oscaruri şi am fost întotdeauna fascinat de cei care au prezentat această ceremonie", a mărturisit actorul, care joacă în ultimul film al lui David Fincher "Gone Girl", lansat luna aceasta în SUA.

Producătorii Craig Zadan şi Neil Meron s-au declarat "încântaţi" de participarea lui Neil. "L-am urmărit de-a lungul carierei sale şi l-am văzut explodând ca mare artist, în filme, la televiziune şi pe scenă", au subliniat ei în comunicat.

Gala Oscarurilor va fi transmisă în direct la televiziune, în peste 225 de ţări din întreaga lume. Organizatorii vor anunţa, la 15 februarie, nominalizările pentru viitoarea ediţie din 2015.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.