Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul şi cântărețul K-pop Cha In-ha a fost găsit decedat la vârsta de 27 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Actorul şi cântărețul K-pop Cha In-ha a fost găsit decedat la vârsta de 27 de ani, acesta fiind al treilea star sud-coreean care moare în ultimele două luni, scrie The Guardian, potrivit Mediafax.

Cha, membru al grupului K-pop Surprise U şi un actor la începutul unei cariere promiţătoare, a fost găsit mort în locuinţa sa.

Reprezentanţii agenţiei sale de talente din Coreea de Sud au declarat că "sunt îndureraţi de această veste, pe care le este foarte greu să o creadă".

"Cerem sincer să nu apară zvonuri şi speculaţii pentru ca familia lui Cha, care trece printr-o mare tristeţe, să poată îl trimită pe drumul lui în pace", au mai spus reprezentanţii acestuia

Cha, pe numele real Lee Jae-ho, îşi începuse de curând cariera de actor, jucând în 2017 într-un scurtmetraj, "You, Deep Inside of Me", precum şi seria TV "Love With Flaws".

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Cha este al treilea star din lumea K-pop care este găsit mort în ultimele două luni.

Cântăreaţa de K-pop Goo Hara a fost găsită decedată în noiembrie, în locuinţa sa din Seul, potrivit unui anunţ făcut de poliţie. Trupul neînsufleţit al tinerei în vârstă de 28 de ani, o fostă membră a trupei Kara, a fost găsit pe 24 noiembrie. Poliţia a anunţat că încearcă să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Moartea lui Goo a avut loc la şase luni după ce managerul ei a găsit-o lipsită de cunoștință în locuinţa sa, incidentul fiind descris de presa locală ca fiind o tentativă de sinucidere. Cântăreaţa a cerut mai apoi iertare fanilor, aceasta lansând recent o carieră muzicală solo cu un turneu în Japonia şi un nou single.

În octombrie, un alt star K-pop, Sulli, fostă membră a unei trupe de fete, f(x), a fost descoperită decedată. Sulli, care avea 25 de ani, s-a confruntat în ultima parte a vieții cu hărțuirea online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.