Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa britanică Jodie Comer îşi va face debutul pe Broadway cu piesa 'Prima Facie'

canyonechoes.org
Broadway

Actriţa britanică Jodie Comer, care a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul unei asasine în serialul de succes ''Killing Eve'', va debuta pe Broadway anul viitor, după ce piesa ''Prima Facie'', jucată la Londra, se va muta la New York, informează Reuters.

Actriţa în vârstă de 29 de ani a primit recenzii apreciative pentru prestaţia sa din această piesă one-woman show, totodată debutul său pe West End, şi în care joacă rolul unei avocate ce apără bărbaţi acuzaţi de agresiune sexuală, înainte de a fi chiar ea agresată.

Scrisă de dramaturga Suzie Miller, o fostă avocată, piesa, care îşi va termina reprezentaţiile în Londra pe 18 iunie, va fi jucată pe Broadway în New York din primăvara viitoare, potrivit Agerpres.ro.

''Sunt foarte onorată să pot juca în această poveste şi deosebit de entuziasmată că săptămâna viitoare nu este sfârşitul'', a scris Comer într-o postare pe Instagram.

''Contează atât de mult să văd şi să aud numeroasele voastre răspunsuri pozitive. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi susţinut spectacolul, în special celor care au călătorit mii de mile, acum este rândul nostru''.

Comer a fost recompensată cu un Primetime Emmy Award pentru interpretarea asasinei ruse Villanelle în ''Killing Eve'', după care a jucat în filme precum ''Free Guy'' şi ''The Last Duel''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.