Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrita celebra, despre directorul Teatrului National: E prost ca noaptea

caramitru

Actrita Carmen Stanescu, o vedeta a Teatrului National din Bucuresti, il critica in termeni duri pe directorul institutiei, Ion Caramitru. Aceasta a sarbatorit in aceste zile implinirea varstei de 90 de ani, insa se arata dezamagita de faptul ca cei de la TNB si Ministerul Culturii au uitat-o si nu i-au trimis flori cu aceasta ocazie.

„Am primit foarte multe flori de la diferite instituţii, în afară de Teatrul Naţional, pe a cărui scenă am jucat 64 de ani roluri principale, şi de Ministerul Culturii. Alte instituţii s-au gândit şi şi-au manifestat aprecierea. Până şi un coleg de teatru a venit cu un buchet de trandafiri în nume personal. Ce spuneţi de directorul Caramitru, care a venit la această instituţie fără să-şi dea sângele, viaţa şi tinereţea? E ceva foarte românesc (ce a făcut – n.r.), e neam prost! De asta nu avem istorie şi de asta nu suntem băgaţi în seamă. Paşaportul unui popor e cultura, nu că faci tractoare sau tramvaie bune”, spune Carmen Stănescu, potrivit Ring.

Criticile sale la adresa lui Caramitru nu se rezuma doar la acest incident, ci si la competentele sale de a conduce Teatrul National.

"Dinu Săraru se mândrea că era directorul nostru şi venea el însuşi la poartă cu flori. Şi la mine, şi la soţul meu. Ion Iliescu, pe vremea când era preşedintele ţării, ne-a felicitat întotdeauna de ziua noastră şi ne-a trimis flori. Caramitru e pizmaş, se crede geniu, dar e prost ca noaptea, că nu ştie încă limba română. Iar arma cea mai importantă a unui actor e chiar vorbirea. Dacă n-ai picioare de la genunchi în jos, nu te duci la cursă, că te prăbuşeşti. E bine să te uiţi în oglindă, să-ţi accepţi defectele şi să te retragi, nu să ieşi în frunte ca păduchele”, a spus Carmen Stanescu.

Contactat de „Ring” ieri, în jurul orei 16.00, directorul TNB a recunoscut că nimeni nu a trimis din partea instituţiei pe care o conduce nicio floare pentru Carmen Stănescu. „Va ajunge (un buchet de flori – n.r.), să stea liniştită. Tot teatrul e în concediu la ora asta, nu e nimeni acolo, dar ştim cu toţii, va apărea peste tot şi aşa mai departe... Să stea liniştită! Trebuia să se întâmple, dar n-avem oameni, că sunt în concediu”, ne-a explicat Ion Caramitru, fără să comenteze aprecierile actriţei la adresa lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.