Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa Charisma Carpenter s-a alăturat denunţurilor lansate de alţi artişti împotriva regizorului Joss Whedon, acuzat de 'comportament abuziv'

mediafax.ro
film

Actriţa Charisma Carpenter, cunoscută din "Buffy the Vampire Slayer" şi serialul derivat "Angel", s-a alăturat denunţurilor lansate de alţi artişti împotriva regizorului Joss Whedon, acuzat de "comportament abuziv" şi de "atitudini inacceptabile", relatează EFE miercuri.

Prin intermediul reţelelor de socializare, Charisma Carpenter a mărturisit trăirile pe care le-a trăit-o sub conducerea lui Whedon, care includ ameninţări, insulte precum "grasă", când era însărcinată în patru luni, şi concedierea ei imediată după ce a născut, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

În mesajul său, actriţa s-a solidarizat cu colegul ei Ray Fihser, care avertizase deja asupra comportamentului manipulator al regizorului în timpul filmărilor la lungmetrajul "Justice League" (2017).

"Joss Whedon a abuzat de putere în nenumărate ocazii când am lucrat împreună. Incidentele tulburătoare au declanşat o stare fizică de disconfort pe care o resimt şi astăzi", a scris Carpenter pe reţelele de socializare.

Potrivit relatărilor sale, actriţa s-a întâlnit cu regizorul pentru a-i spune că a rămas însărcinată, iar acesta a întrebat-o "dacă va păstra copilul".

"A început să-mi atace personajul, să-mi critice credinţa religioasă, să mă acuze că sabotez programul, iar apoi m-a concediat fără preaviz după ce am născut", a scris ea, în pofida faptului că eroina interpretată de ea era însărcinată în respectivul sezon al serialului.

Printre alte experienţe, ea a povestit că regizorul a sunat-o la telefon în miezul nopţii, deşi medicul îi recomandase să se odihnească după contracţiile şi problemele din timpul sarcinii cauzate de stres.

Ulterior şi alţi colegi de platou au sprijint denunţurile sale şi l-au criticat pe regizor.

Sarah Michelle Gellar, care a jucat în primele trei sezoane ale serialului "Buffy the Vampire Slayer", a cerut ca numele ei să nu fie asociat de cel al regizorului Whedon şi a asigurat că "este mândră" de cei care au îndrăznit să-l denunţe, în timp ce Michelle Trachtenberg, o altă actriţă din serial, a precizat că aceste atitudini "trebuiau făcute publice".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.