Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actrița Cynthia Erivo, premiată cu Emmy, Grammy şi Tony, o interpretează pe Aretha Franklin într-un serial TV produs de National Geographic

consequenceofsound
Aretha Franklin

Actriţa Cynthia Erivo, premiată cu Emmy, Grammy şi Tony, interpretează rolul principal într-un nou serial de televiziune dedicat legendarei cântăreţe americane Aretha Franklin, supranumită "regina muzicii soul", informează Reuters.

Noua producţie a postului National Geographic, intitulată "Genius: Aretha", prezintă ascensiunea cântăreţei americane până pe culmile gloriei artistice, dar şi viaţa ei privată. Aretha Franklin, devenită celebră graţie vocii sale puternice şi unor piese de mare succes precum "Chain of Fools" şi " Respect", a murit în 2018 la vârsta de 76 de ani, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

Cynthia Erivo, în vârstă de 34 de ani, devenită cunoscută pentru rolul din filmul "Harriet", în care a interpretat-o pe fosta sclavă devenită activistă pentru abolirea sclaviei Harriet Tubman, dar şi pentru musicalul de pe Broadway "The Color Purple", pentru care a câştigat un premiu Tony, interpretează cântecele Arethei Franklin în acest serial TV.

Actorul Courtney B. Vance, cunoscut din producţiile de televiziune "Lovecraft Country" şi "American Crime Story", joacă rolul tatălui Arethei Franklin în serialul "Genius: Aretha", care va avea premiera pe postul National Geographic duminică, 21 martie.

Suzan-Lori Parks, premiată cu Pulitzer, este creatoarea, producător executiv şi scenaristul principal al acestui serial TV şi a spus că a discutat în urmă cu mai mulţi ani cu Aretha Franklin despre posibilitatea realizării unui musical biografic care să îi fie dedicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.