Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa suedeză Noomi Rapace va juca în thrillerul scandinav Black Crab produs de Netflix

https://ro.pinterest.com/
noomi rapace

Actriţa suedeză Noomi Rapace va interpreta rolul principal în thrillerul scandinav „Black Crab”, regizat de Adam Berg şi produs de Netflix, potrivit news.ro.

Citește și: EXCLUSIV DOSAR Peste 20 de întâlniri între ofițerul 'MILIONAR' Fleancu, 'SĂGEATA' sa și afaceristul 'STORS' de bani - Suma de bani creștea de la o întâlnire la alta

Acţiunea thrillerului este plasată într-un lume post-apocaliptică, pe parcursul unei ierni fără final, şi are în centru şase soldaţi trimişi într-o misiune periculoasă peste marea îngheţată pentru a transporta un pachet care ar putea duce la finalul războiului.

Filmul reprezintă revenirea lui Rapace în Scandinavia şi în ţara natală, după ce în ultimii zece ani a jucat în producţii străine ca „Prometheus”, „Sherlock Holmes”, „What Happened to Monday”, „Daisy Diamond” şi „Beyond”.

„Sunt foarte încântată să revin în Suedia pentru a face «Black Crab». Primul meu film suedez în... ani”, a transmis actriţa, care va putea fi văzută în „The Secrets We Keep” şi „Lamb”, ce vor fi lansate în 2021.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

Filmul „Black Crab”, care va marca debutul regizoral al lui Adam Berg, va fi lansat la nivel global de Netflix în 2022. Mai multe detalii urmează să fie anunţate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.