Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII - Scandal în PRU: Congresul organizat de Diaconu ar fi ILEGAL

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Bogdan Diaconu

Partidul România Unită l-a atacat astăzi dur pe fostul lider al partidului Bogdan Diaconu, anunțând că ”fostul preşedinte al PRU Bogdan Diaconu încearcă astăzi un simulacru de congres prin care se agaţă cu disperare de o funcţie din care a fost demis de Biroul Permanent al PRU, întrunire care are, în plus, menirea să blocheze unificarea blocului naţionalist decisă la întâlnirea de la Târgu Mureş din 18 martie dintre PRU şi Forţa Naţională”.

Comunicatul PRU mai spune că ”Bogdan Diaconu a trădat până acum tot ce i-a ieşit în cale. Şi-a trădat familia, prietenii, partidul, iar recent s-a dus la Liviu Dragnea să îi vândă naţionalismul românesc ca şi cum i-ar aparţine. Bogdan Diaconu a primit şi o misiune murdară: aceea de a opri unificarea forţelor naţionaliste şi de a împiedica formarea unui pol naţionalist puternic în România pentru că acest lucru nu convine partidelor mari. El nu va reuşi însă să îi împiedice pe naţionaliştii români adevăraţi, nu oportunişti cum a fost el, să se adune sub acelaşi steag şi să îi ofere României o alternativă reală la politica partidelor învechite”.

Citește și: Emil Constantinescu, mesaj FERM: Acum este momentul ca o nouă generaţie să pornească decisiv

PRU anunță public ”că adunările pe care le face Bogdan Diaconu nu sunt statutare şi nu au calitatea de congres al PRU. Vom contesta în instanţă toate mişcările nestatutare pe care le face Bogdan Diaconu şi grupul său restrâns de susţinători care speră că Diaconu îi va duce la PSD şi le va oferi un os de ros”.

Mai mult, PRU consideră că ”cei care participă la întrunirea lui Bogdan Diaconu nu au calitatea de preşedinţi aleşi ai filialelor şi nu reprezintă PRU, fiind oameni numiţi peste noapte ca preşedinţi de filială de către Bogdan Diaconu care nu mai are calitatea de preşedinte al PRU, ceea ce invalidează din start simulacrul de congres de astăzi”.

În finalul comunicatului, se mai spune că ”PRU, format din naţionalişti care au ales acest partid pentru doctrina sa, îşi continuă drumul spre unificarea forţelor naţionaliste şi nu se va lăsa intimidat de trădările succesive ale personajului Bogdan Diaconu cu care nici măcar familia sa nu mai vrea să fie asociată. În egală măsură, nici naţionalismul românesc şi nici PRU nu mai trebuie asociate cu numele celui care a trădat tot ce i-a ieşit în cale!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.