Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații de OMOR din CULPĂ: Familia lui Patrick Ekeng cere despăgubiri de SUTE DE MII DE EURO

Patrick Ekeng doliu

Familia jucătorului camerunez Patrick Ekeng a decis să meargă în instanţă, pe cale civilă, şi să îi dea în judecată pe cei pe care îi consideră responsabili de moartea jucătorului care avea 26 de ani în momentul tragediei.

Pornind de la Liviu Bătineanu, doctorul echipei, procurorii au audiat toate persoanele implicate direct în decesul lui Patrick Ekeng, aceştia decizînd deschiderea unui dosar în rem pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

"Familia lui Ekeng a decis ca medicul de pe ambulanţă să fie acuzat de omor din culpă. Procesul s-a pus pe rol", a fost anunţul făcut de apropiaţii familiei pentru Fanatik.

Cum a aflat Lia Olguța Vasilescu că va fi arestată

Lia Olguța Vasilescu, reversul medaliei pentru Traian Băsescu: Justiția trebuie să-și facă datoria

Reacția Ministerului Sănătății, după dezvăluirile lui Mircea Badea

Vlad Hosu, reprezentantul legal al familiei Ekeng, a precizat că nu poate face, fără acordul familiei, mai multe precizări.

"Nu sînt în măsură să vorbesc mai multe fără un acord din partea familiei lui Patrick Ekeng. Pot doar să confirm că s-a deschis un proces", a declarat avocatul.

Chiar dacă este în fază incipientă, iar partea vătămată – familia lui Ekeng – nu a stabilit prejudiciul adus în momentul în care Patrick Ekeng a murit, persoanele autorizate din anturajul soţiei lui Ekeng şi a familiei acestuia au dezvăluit că vor fi cerute despăgubiri:"Prejudiciul sufletesc e prea mare, incomensurabil, însă familia o să ceară despăgubiri materiale din partea medicului şi a instituţiilor implicate. Este prematur să stabilim care va fi suma, către ce persoane şi instituţii se vor îndrepta, însă va fi o sumă ridicată la câteva sute de mii de euro".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.