Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații dure: Iohannis vrea să mute Ziua Națională a României

Iohannis

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu îl acuză pe candidatul ACL la prezidenţiale Klaus Iohannis că dispreţuieşte simbolurile naţionale în aceeaşi măsură în care o face şi liderul maghiar Laszlo Tokes.

'Klaus Iohannis şi Laszlo Tokes dispreţuiesc în egală măsură simbolurile naţionale. Dacă nu ştiaţi, vă anunţ eu că din 2000 de când Iohannis este primar a participat o singură dată la festivităţile de 1 decembrie din Sibiu, în 2011. Cum să nu-l susţină Laszlo Tokes pe Iohannis, atunci când primarul Sibiului calcă în picioare simbolurile naţionale ale României?' susţine Olguţa Vasilescu, într-un comunicat de presă.

În opinia vicepreşedintelui PSD, poziţia publică a lui Laszlo Tokes faţă de Ziua Naţională a României este cunoscută 'pentru că nu a ezitat să exprime public ura faţă de simbolurile noastre, în timp ce purta în piept Ordinul Steaua României'.

'Nu m-aş mira ca Iohannis să mute Ziua Naţională a României pentru a-i face pe plac unui extremist de al cărui sprijin se bucură, pentru că am văzut foarte bine care este măsura respectului lui Klaus Iohannis pentru Ziua Naţională a României. În 14 ani, a avut o singură prezenţă la ceremoniile prilejuite de 1 decembrie!', mai susţine Olguţa Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.