Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații extrem de grave: Bătaie între viceprimarul Capitalei și primarul sectorului 6. Scena a avut loc într-o încăpere din PMB

breaking news stiripesurse.ro

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei, potrivit relatărilor martorilor, Bădulescu l-ar fi jignit pe Mutu, edilul s-ar fi enervat şi i-ar tras un pumn viceprimarului, conform news.ro. Potrivit altor martori, primul care a început altercația ar fi fost primarul sectorului 6 ar fi aruncat cu o sticlă cu apă în viceprimarul Capitalei.

Poliția Locală a fost chemată să aplaneze conflictul care a izbuncnit între cei doi. În momentul în care jurnalistul MEDIAFAX a ajuns la fața locului, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, striga către primarul Sectorului 6: „Tu ai dat primul!”.

Ședință cu scântei. Firea, către Mutu și consilierii PSD: Nu suntem într-o eprubetă!

Pe motiv că a condus şedinţa PSD de miercuri seară în care viceprimarului  Aurelian Bădulescu i-a fost retras sprijinul, acesta s-a luat la ceartă cu edilul sectorului 6- Gabriel Mutu. Scena a avut loc într-o încăpere din PMB.

Incidentul a avut loc în şedinţa de grup a PSD care  avut loc înainte ca să înceapă şedinţa Consiliului General al Capitalei.

La un moment dat, Bădulescu a început să îl jignească pe edilul sectorului 6. Potrivit aleşilor generali PSD, edilul Mutu s-ar fi enervat şi i-a tras un pum viceprimarului.
PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că vorbeşte urât cu colegii din PSD. Noul lider al filialei, Gabriel Mutu, renunţă, astfel, la oamenii primarului Gabriela Firea, la Primăria Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.