Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință cu scântei. Firea, către Mutu și consilierii PSD: Nu suntem într-o eprubetă!

privesc.eu
cgmb

Consilierul general PSD Honorius Circa a solicitat, joi, în debutul ședinței Consiliului General al Municipiului București, suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de revocare a viceprimarului Aurelian Bădulescu, subiectul provocând scandal în sală.

„Va solicitam introducerea unui punct suplimentar pe ordinea de zi. PSD Bucuresti a avut ieri sedinta de Comitet Executiv, s-a hotarat revocarea dlui viceprimar Aurelian Badulescu. Va solicitam o pauza de consultari de 15 minute. Proiect de Hotarare privind revocarea din functia de viceprimar, asa se numeste”, a spus consilierul.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că nu știe despre ce proiect vorbește consilierul general pentru că nu a fost sesizată cu niciun document și a cerut secretarului general să spuna daca proiectul este inregistrat undeva si „daca s-a respectat procedura legala”.

Potrivit personalului tehnic, proiectul prin care PSD cere revocarea viceprimarului Aurelian Bădulescu nu a fost inregistrat si „sunt multi pasi de urmat” pana la introducerea pe ordinea de zi.

Firea a luat iar cuvântul și a criticat consilierii PSD.

„Stimati consilieri generali, suntem in fata unei sedinte cu peste 80 de puncte, toate foarte importante pentru bucuresti, investitii majore, prelungirea Ghencea, pasajul Ciurel, daca dvs doriti sa solicitati deja o pauza dar vreau sa stie toti bucurestenii ca nu vreti sa incepem sa votam proiectele pentru bucuresteni, doriti o pauza de consultari. Nu suntem intr-o eprubeta, sunteti in vazul tarii si aceste lucruri nu vor ramane decontate, azi sau mai tarziu, la anul”, a spus ea.

Primarul Capitalei l-a ironizat si pe liderul interimar PSD București, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, care se afla in sala.

„Il avem in sala si pe primarul Sectorului 6 care doreste sa vorbeasca despre prelungire Ghencea? Asta este proiectul despre care doriti sa interveniti, sau altul?”, a spus ea.

Mutu a inceput sa vorbeasca din sala si Firea i-a replicat: `Nu v-am dat cuvantul!'.

Primarul sectorului 6 s-a indreptat spre pupitrul unde statea Firea, a vociferat si a fost tinut de alti participanti la sedinta sa nu inainteze.

Citește și: ALERTĂ - Viceprimarul Aurelian Bădulescu, CITAT la Parchet după ce a declarat public că a mințit privind protestul din 10 august .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.