Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații foarte grave la Dinamo: fiica lui Rednic a luat 100.000 de euro la un transfer

Facebook.com
Mircea Rednic

Conflictul dintre Mircea Rednic şi Florin Prunea continuă în spaţiul public. Fostul portar acuză că antrenorul a apelat la o tactică specială, cu privire la cedarea lui Salomao, din care fiica sa a primit 100.000 de euro.

Citește și: SURSE - Viorica Dăncilă face acuzații EXPLOZIVE în CEX PSD: Dragnea și Codrin le dădeau primarilor ordin să nu vorbească cu mine

Concret, Rednic a renunţat gratis la fotbalist pe motiv că are un salariu mult prea mare şi oferă prea puţin echipei. Ulterior, Salomao a prins un contract în afaraa României, iar Luana Rednic s-a ales cu această sumă. ”A luat 100.000 de euro la transferul lui Salomao. Să vă spun cum a fost. Luana a venit la club şi a spus că are ofertă de 500.000 de euro pentru el. După aceea a scăzut la 400.000, la 300.000 de euro. Oficial, clubul a primit o ofertă de 250.000 de euro pe care a refuzat-o. După trei săptămâni, Rednic a spus: 'Salomao nu e bun, are salariu 10.000 de euro, şi trebuie să-l dăm afară!'. La o săptămână după asta, Salomao a semnat rezilierea contractului cu Dinamo.

Unde a plecat imediat după? La Luana Rednic acasă. Următoarea zi au plecat cu avionul amândoi în Arabia şi s-a transferat la Al Hazm. Clubul a refuzat oferta de 250.000 de mii de euro pentru că aşa a vrut Rednic. Păi, la vremea aia mişca ceva fără el şi fără fi-sa? Nu mişca nimic”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport. În plus, fostul mare portar a continuat cu acuzaţii grave. A precizat că Mircea Rednic este vinovat şi de infarctul suferit de Eugen Neagoe şi că din cauza "Puriului" se putea ajunge la o adevărată tragedie:

”Această atmosferă este întreţinută de Mircea Rednic, merg până în pânzele albe ca să demonstrez asta. E de un cinism inimaginabil - cică s-a interesat de starea lui Neagoe. Trebuia să iasă primul şi să potolească spiritele”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.