Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave la adresa PSD în Sectorul 2 . Au fost confiscate la comandă corturile adversarului

psro

PSD pune bețe în roate partidului lui Geoană în Sectorul 2. P.S.RO reclamă un abuz făcut de social-democrați cu ajutorul Poliției Locale.

“La numai câteva zile după ce P.S.RO a obținut autorizația necesară pentru amplasarea corturilor pe domeniul Primăriei Generale, am fost informați că acestea se află în posesia Poliției Locale Sector 2. Constatăm că PSD se află în război cu P.S.RO, de vreme ce viceprimarul sectorului ne-a dat deja sentința pe o rețea de socializare. Asta după ce, în prealabil, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a opri campania de imagine a Partidului Social Românesc din București”, se arată într-un comunicat PSRO.

“Câtă inconștiență și nesimțire îți trebuie să ocupi un trotuar pietona!? Fără autorizație(care prevede o serie de reguli de bun simț) sper să-și permită să plătească amenda”, scria pe Facebook Toader Mugur Mihai, viceprimar în funcție și candidat din partea PSD-UNPR la funcția de edil al sectorului 2.

“Toader Mugur Mihai se antepronunță pe Facebook și spune că nu am avea autorizație pentru amplasarea corturilor. Asta se întâmpla cu o zi înainte ca Poliția Locală din subordine să vină și să confiște, abuziv, corturile ridicate în baza Protocolului 1409156/1376/6/04.04.2016, aprobat de Primăria Municipiului București. Concluziile le trageți singuri, pentru că noi ne vom adresa instanței. De asemenea, domnul Toader  ne-a anunțat pe 24 martie că ne poate primi în audiență pentru a rezolva problemele legate de campanie abia după trei săptămâni”, a spus Răzvan Condurățeanu, președintele P.S.RO București.

Partidul Social Românesc spune că în afara dreptului legal de a face campanie, PSD împiedică oamenii la o informare corectă în legătură cu oferta electorală, înainte de a merge la urne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.