Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații INCENDIARE - Cozmin Gușă susține că Florian Coldea ar fi în spatele scandalului de la Realitatea TV

Inquam Photos / Octav Ganea
florian coldea

Acuzații incendiare lansate, în această seară, de acționarul Realitatea TV Cozmin Gușă. Acesta a acuzat că scandalul din interiorul Realitatea TV ar fi fost orchestrat de fostul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea.

Citește și: Rareș Bogdan își anunță revenirea la `Jocuri de Putere`: Continuăm împreună lupta împotriva `ciumei roșii`! Realitatea TV nu moare și nici nu se predă!

"Ce trebuie să se rețină în urma acestui lucru care nu ne-a făcut plăcere, este că nu se poate juca nimeni cu Realitatea, care este o televiziune sub presiunea puterii. Pentru mine și pentru telespectatori, a fost cel mai bun experiment de devoalare a unei strategii ascunse și a unor oameni rău intenționați, strategie pe care o practică de ani de zile statul paralel", a spus Cozmin Gușă la Realitatea. Întrebat dacă în spatele scandalului s-a aflat general Florian Coldea, Gușă a declarat că "și domnul Coldea. Oamenii ăștia gen Coldea sunt obișnuiți să joace în presă cu șantaj și când vine campania să scoată un dosar, ca moderatorul să joace un anumit joc legat de un candidat".

Citește și: Viorica Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis să își bage mințile în cap: Să își schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituționale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.