Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații INCENDIARE împotriva lui Ion Țiriac: 'Este un magnat mafiot'

www.romania-insider.com
ion tiriac

Ion Țiriac a semnat în acest an un nou acord cu Primăria din Madrid pentru a păstra turneul de tenis în capitala Spaniei, până în 2031. Această decizie luată de primarul Madridului, Manuela Carmena, de a păstra turneul patronat de Ion Țiriac i-a adus o mulțime de critici din partea politicienilor din Spania, informează Digisport.ro.

Citește și: Ministrul Justiției din Madagascar: Mazăre îi va contamina și pe malgașii corupți de aici, dacă mai rămâne

Conform acestui acord, Ion Țiriac va câștiga 35 de milioane de euro în următorii 10 ani. Fostul jucător de tenis a ajuns la un acord cu autoritățile din Madrid pentru a menține turneul în capitala Spaniei. Astfel, fostul mare jucător va încasa 3.5 milioane de euro pe an, în următorul deceniu. O întâlnire a avut loc încă de luna trecută la sediul primăriei din Madrid, între autorități și cei care reprezintă turneul patronat de omul de afaceri român. De asemenea, autoritățile din Madrid i-au garantat lui Ion Țiriac construirea a două noi arene, așa cum a cerut omul de afaceri.

Politicienii care fac opoziție primarului Manuela Carmona au cerut ca acest acord să fie anulat. Astfel, Rommy Arce și Pablo Carmona, doi politicieni care se opun acestui proiect, au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au spus că "Ion Țiriac este un magnat mafiot", care profită de bunurile publice. "Caja Magica a fost o investiție grozavă ce s-a transformat într-o mare datorie pentru acest oraș. Trebuie să recuperăm managementul Caja Magica și să anulăm contractele păguboase semnate de municipalitate", a spus Rommy Arce, conform La Vanguardia.

Ion Țiriac în El Pais: "Eu și Manuela Carmena, primarul Madridului, avem o relație excepțională. Din nefericire, sunt unele persoane în jur care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Uitați, eu nu sunt un mare lider, sunt o persoană normală, respect pe toată lumea, dar am nevoie să mă simt și eu respectat, OK?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.