Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații incredibile în opoziție: Un lider PNL laudă ordonanța lui Iordache/UPDATE

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache

Pe fondul tensiunilor în jurul ordonanței de modificare a Codului Penal, reprezentanții opoziției parlamentare își lansează acuzații grave. Un deputat USR susțină că unul dintre cei mai cunoscuți parlamentari PNL a lăudat ordonanța ministrului Iordache.

„Pentru a intelege mai bine cine face (si cine nu) opozitie in Parlament, sau macar cine incearca, astazi am urcat in lift insotit de dl ministru Iordache si dl PNL-ist Cezar Preda (probabil nu stiau ca sunt deputat USR). Domnul coleg din opozitie nu a incetat sa laude ordonantele date de dl Iordache, laudandu-i si taria de a merge mai departe in adoptarea lor. Mai apoi, in plen, un alt "coleg" de opozitie, dl deputat Bichinet de la PMP a luat cuvantul si a cerut sa nu mai primeasca indemnizatii de cazare cei care au protestat peste noapte in Parlament (deputatii USR), iar apoi, cu o fina ironie, ne-a recomandat sa ne cumparam niste deodorant.... Acestia sunt colegii de opozitie... Poate acum intelege lumea si mai bine de ce a aparut USR, cine este USR si de ce este nevoie de USR”, scrie pe Facebook deputatul USR Vlad Emanuel Duruș.

Cezar Preda reacţionează la acuzaţiile deputatului USR şi susţine că acesta minte şi se prostituează pentru a atrage atenţia.

"Cât de mincinos poți fi stimate coleg? Cât de mult te poți prostitua pt a atrage atenția? Ne-am întâlnit la lift iar d-L Iordache a întrebat dacă-L luam si pe el in lift. I-am spus ca are un curaj nebun sa conținue cu ordonanța si ca e in dreptul lui tragerea ponoaselor.Si la ieșire i-am spus ca e bine sa o retragă si s-o trimita ca proiect de lege in parlament. Mi-a replicat ca e deja in parlament ca ordonanța. Stimate coleg , nu trebuie sa înflorești lucrurile sau sa folosești comportamente extreme pt a atrage atenția! Pt mine, care nu te cunosc deloc, este un comportament jenant pe care ți-as recomanda sa nu-l mai folosești! Cu colegialitate!", susţine Cezar Preda.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.