Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații pentru structurile de informații - Note informative puține și informe/ DEZVĂLUIRILE unui șef din DIICOT

alina albu diicot

Alina Albu, propusă de ministrul Justiției în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunlor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a declarat, luni, în cadrul audierii de la CSM, că informațiile oferite anul trecut de serviciile de informatii sunt slabe, atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ. Albu a mentionat ca Sectia la care lucreaza a primit 5 anul trecut 5 informari, unele informe.

Citeste si Tudorel Toader acuză procurorii din CSM de boicotarea alegerii unui șef al Secției de investigare a magistraților/ Un judecător a cerut anularea concursului

"Cantitativ si calitativ sunt in continua scadere, au fost foarte putine procese verbale de prima sesizare catre noi, din pacate unele informe. In unele cazuri au fost restituite pentru ca nu puteau fi valorificate, altele au stat la baza formarii dosarului. Aceste procese verbale nu pot fi lasate prea vagi pentru ca nu poti sa consideri aceasta a fi o sesizare in intelesul legii. Nu retin, dar numarul a fost foarte mic, sub 5, nu cred ca am primit mai multe, ce putin la sectia noastra", a declarat Alina Albu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.